Väntan är över!

Den sista akten - i handeln den 15 maj

Mari Jungstedts tionde bok, Den sista akten, släpps den 15 maj 2012. Du kan redan nu förhandsbeställa boken hos Adlibris.com, läs mer här.

Den sista akten av Mari Jungstedt

Handling

När den omstridda debattredaktören på en av Sveriges största dagstidningar, Erika Malm, hittas mördad på ett hotellrum i Visby väcker dådet stor uppståndelse. Mordet sker mitt under den myllrande Almedalsveckan. Utredningen pekar åt olika håll; ett hotbrev från nynazister, ett mystiskt besök på Romateatern och spår av en hemlig älskare.

Kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson tar sig an fallet. Men inte bara utredningen vållar de båda poliserna huvudbry. Vad ska de göra åt den kärlek som börjat spira mellan dem?

Journalisten Johan Berg är polisen hack i häl samtidigt som han försöker lappa ihop vardagen efter tragedin som drabbat hans familj.

Under tiden rör sig en gärningsman i kulisserna. Någon som själv vill avgöra slutet på den sista akten.

Stora exponeringsställ för handeln tillsammans med utomhusreklam, bland annat i tunnelbanan i Stockholm, blir en del av det paket som har tagits fram för att marknadsföra boken. Ett smakprov av vad som komma skall:

Bokställ till Den sista akten

 

Passion - Lidelse - Jungstedt utomhusreklam för Den sista akten